Panzió

Az Ottó Panzió, Villány csendes részén, különálló épületben található a Petőfi utca 5. szám alatt, közel a pincesorhoz, a bortrezorhoz, valamint a Günzer, a Máyer, a Polgár és a Bock pincékhez. A panzió 6 szobával várja a település és a környék nevezetességeivel megismerkedni, és kikapcsolódni vágyó vendégeket. Valamennyi szoba önálló riasztóval, egyedi hőmérsékletszabályzós hűtő-fűtő klímával, bútorszéffel, fürdővel, wc-vel, színes televízióval, hűtőszekrénnyel, minibárral, borkóstolási és borvásárlási lehetőséggel ellátott. A panzió egész területén ingyenes WiFi áll rendelkezésre. Az egyedi berendezések a helyi iparosok keze munkáját dicsérik.

A maximális férőhely – teljes értékű fekhelyek igénybevétele mellett – 24 fő, mely egy szoba pótágyazásával 25-re bővíthető. Több szobában 2 személyes, ággyá alakítható kanapé szolgálja a variálható elhelyezést. Három szobában teljesen felszerelt, önálló konyha biztosítja a főzési lehetőséget.

A szobák megoszlása:

2 db négy fős szoba,
1 db 3 fős szoba, mely pótágyazható,
1 db három fős apartman,
2 db öt fős stúdió apartman.

A zárt, térkövezett udvar biztonságos parkolási lehetőséget kínál vendégeink számára. Szobánként egy parkolóhely került kialakításra. A panzió udvarán 20-22 fő befogadására alkalmas pince-présház ad lehetőséget kisebb létszámú csoportok elkülönült „bulizásához”, a borozáshoz, evés-iváshoz.
Nagyobb létszámú csoportokat – max 50 főig – a Batthyány u.39. szám alatti pince-feldolgozó- és kóstoló helységből álló egységünkben tudunk vendégül látni, melyről bővebb információ a Pince oldalon található.

Egyéni kéréseit is igyekszünk lehetőségeink figyelembevételével maximálisan kielégíteni, hiszen a fő célunk az elégedett vendég.

Kívánjuk, érezze nagyon jól magát nálunk!

A panzió paraméterei

A szobákat – az egy adott szobára – meghatározott férőhelyig tetszőleges létszámban vehetik igénybe vendégeink. Az ár tartalmazza a bőséges, házi finomságokat is tartalmazó reggelit.

A bruttó ár: 7000Ft/fő/éj.

Bármelyik szoba illetve apartman egyedüli igénybevétele esetén a szállás díja 10000 Ft/éj.

Gyermekkedvezmény 0-3 éves korig grátisz, 3-6 éves korig – 50 %.

A szállásdíjon felül fizetendő 500 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó.
Az előre lemondott reggeli esetén 500 Ft/reggeli díjcsökkentést biztosítunk. A minibár árait a szobákban elhelyezett árlista tartalmazza.

Kiemelt időszakok: Húsvét, Pünkösd, Vörösbor Fesztivál, Márton nap, Szilveszter. Amennyiben ekkor eltérő árakat alkalmaznánk, azt a Hírek alatt tesszük közzé.
Nagyobb létszámú társaság, több éjszakás szállásigénylése, esetleg több szolgáltatás igénybevétele esetén egyedi kedvezményes árakat kalkulálunk.

Fizetés:

  • a helyszínen készpénzzel,
  • Széchenyi Pihenőkártyával,
  • előre átutalással.

Szálláslemondást az igénybevétel előtt minimum 10 nappal díjfizetés nélkül elfogadunk, ezen időtartamon belül a szállás összegének 40%-át kérjük megfizetni.