Sokszor gondot okoz, hogy amikor feliratkozunk egy hírlevélre, azokat ugyan megkapjuk, de nem látjuk. Ez azért van, mert a levél nem az elsődleges e-mailek mappájába kerül, hanem a promóciók, esetleg a kéretlen levelek (spamek) közé. Ez bizony nagy probléma, de most megnézzük, hogyan lehet ezt kiküszöbölni.

HA neked Gmail fiókod van:

Amint megkaptad az első e-mail-edet (ezt figyelni kell), rákattintasz a promóciók mappára, majd a kiválasztott levelet megragadod, és az egér bal gombját nyomva tartva egyszerűen áthúzod az elsődleges fülre. Ha az elsődleges fül felett állsz, felengeded a bal egérgombot. Az expedíció sikeres volt!

gmail

HA neked Yahoo Mail fiókod van:

Nincs teendőd, a hírlevelek automatikusan a bejövő mappádba fognak kerülni.

HA neked Citromail fiókod van:

Neked is szerencséd van, nem kell csinálnod semmit.

HA neked Freemail fiókod van:

Csak annyi a dolgod, hogy a spam mappára kattintasz, kikeresed az Ottó Panzió és Pince által küldött hírlevelet, majd az Ottó Panzió és Pince feliratra húzod az egeredet. (Fontos, hogy ne kattints!) Lenyílik egy kis ablak, ahol egy e-mail címet, és további két lehetőséget találsz. A második, azaz a “Címtárba ment” feliratra kell egyszer kattintanod, és a csoda megtörténik.

freemail

HA neked Outlook vagy Hotmail fiókod van:

Ebben az esetben a hírlevelünk a levélszemét mappába kerül. A megoldása ennek, hogy az e-mailre kattintva jelen lesz egy bal oldalon narancssárga szegéllyel ellátott kis doboz, mely a következő üzenetet rejti:
A Microsoft SmartScreen megjelölte az üzenetet levélszemétként, és a program tíz nap múlva törölni fogja.“Itt két lehetőséget kínál fel az e-mail szolgáltató, mely közül a “Várjon, ez biztonságos!” feliratra kell kattintani. “Voálá”, a probléma újfent megoldva.

outlook

Ha netán másfajta fiókod van, és nem tudod megoldani a problémát, nyugodtan írj nekünk a kapcsolati oldalon!

Komjáti Dávid

Nincsenek hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük